aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Άλλη μία μέρα στη δουλειά με ένα ρεκόρ καριέρας

Oμόνοια: Άλλη μία μέρα στη δουλειά με ένα ρεκόρ καριέρας

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τρίτη διαδοχική νίκη χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα και χωρίς να δεχθεί γκολ για την Ομόνοια. Oι πράσινοι εύκολα, απλά και ωραία επικράτησαν του Ερμή με 2-0 στο «Αμμόχωστος» για την 25ή αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα κάνουν (τουλάχιστον) σαββατοκύριακο στην κορυφή της βαθμολογίας περιμένοντας το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Δευτέρας (15/2, 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

Για το «τριφύλλι» ο αγώνας στη Λάρνακα ήταν άλλη μία μέρα στη δουλειά. Ο Γιαν Λέτσγιακς πιστώθηκε άλλη μία ασίστ και έφτασε τις 11 στο πρωτάθλημα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας αφού η προηγούμενη καλύτερή του σε αγώνες πρωταθλήματος ήταν 10 ασίστ με τη Γιανγκ Μπόις τη σεζόν 2014-15. Ο Μάρκο Τσέποβιτς συνέχισε τις ψηλές πτήσεις σκοράροντας με εκπληκτική κεφαλιά και έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα, ενώ ο Φαμπιάνο φώναξε «παρών» όταν χρειάστηκε και έβαλε το λιθαράκι του στο να περάσει η Ομόνοια ένα εύκολο βράδυ.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας κράτησε απαραβίαστη την εστία του για 13η φορά φέτος και έκτη στα τελευταία παιχνίδια! Μοναδικό τέρμα που δέχθηκαν οι πράσινοι ήταν αυτό του Κα στην ισοπαλία 1-1 με τον Ολυμπιακό. Στα θετικά η επιστροφή του Ερνέστ Ασάντε στα τέρματα ένα μήνα και δέκα μέρες μετά. Ο Γκανέζος φορ είδε δίχτυα τελευταία φορά στις 3 Ιανουαρίου και την εκτός έδρας επικράτηση επί της ΑΕΚ με 3-0.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ για τραυματίες: Δύο καθησυχαστικά νέα και μία ευχή

Ο προπονητής του Ερμή, Νικόλας Μαρτίδης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι ο τερματοφύλακάς του άγγιξε δύο φορές την μπάλα. Η αλήθεια είναι πως η Ομόνοια δεν ήταν καταιγιστική, ούτε έλαμψε με την απόδοσή της. Όμως, την ίδια ώρα ούτε ίδρωσε και πολύ για να προσθέσει στο σακούλι της τρεις βαθμούς. «Κτύπησε» όταν έπρεπε, έδειξε την ποιότητα (ατομική και ομαδική) σε δύο φάσεις και ακολούθως «σκότωσε» το παιχνίδι χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ