aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος

Ομόνοια: Αλλάζει το μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο κύβος ερρίφθη. Στην Ομόνοια υπάρχει απόφαση, μετά που απέτυχε (πάλι) το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή, να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Να πορευθεί με νέο μοντέλο. Ήταν και ο κύριος λόγος που προέκυψε χθες η κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο με τον Άνχελ Γκόμεθ.

Περισσότερα για τη διαφοροποίηση που θα προκύψει στο μοντέλο δεν διαρρέουν για την ώρα από πλευράς Ομόνοιας, όμως σύντομα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση. Ίσως αυτό γίνει και σε συνέντευξη Τύπου στην παρουσία του προέδρου της εταιρείας, Σταύρου Παπασταύρου. Ο επενδυτής μέσα στο προσεχές διάστημα θα έλθει εκ νέου στην Κύπρο και θα τοποθετηθεί για το πώς θα πορευθεί η Ομόνοια, με στόχο να διαφοροποιηθεί η σημερινή κατάσταση. Στην Ομόνοια βλέπουν την επόμενη μέρα με αποφασιστικότητα και δεν θέλουν να τους επηρεάσει η πορεία της ομάδας, για ό,τι οραματίζονται γι’ αυτήν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Παίζει» του Μαυρία, απέρριψε Νίνη και Ατζακούν

Τώρα, όσον αφορά στην αποχώρηση του Άνχελ Γκόμεθ, πέρα από τη διαφωνία του στην αλλαγή μοντέλου, φάνηκε μετά την πρόσληψη Αναστασίου, που δεν ήταν δική του απόφαση, να διαφοροποιούνται ο ρόλος και τα καθήκοντά του. Αντιλαμβανόμενος κι αυτός τη νέα τάξη πραγμάτων, δεν ήταν αρνητικός στη λύση της συνεργασίας του με τον Σύλλογο της Λευκωσίας. «Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον κ. Άνχελ Γκόμεθ. Μαζί με τον κ. Γκόμεθ αποχωρεί και ο σκάουτερ Μανέλ Μπεναβέντε. Ευχόμαστε στον κ. Γκόμεθ και στον κ. Μπεναβέντε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους», ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι ο Σύλλογος, βάζοντας τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τους δύο Ισπανούς.

Διαβάστε επίσης: Η απόλυση του Γκόμεθ είχε προδιαγραφεί από την πρόσληψη του Αναστασίου

Στον Άνχελ Γκόμεθ καταλογίζεται στον μεγαλύτερο βαθμό η αποτυχία του σχεδιασμού της ομάδας που έγινε το καλοκαίρι. Απέτυχε στην πρόσληψη του προπονητή και στις επιλογές των ποδοσφαιριστών, ενδεχομένως γιατί δεν αντιλήφθηκε πού ερχόταν και ποιο είναι το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε βδομάδα, σε κάθε παιχνίδι της ομάδας. Επίσης, η Ομόνοια υποφέρει, δεν έχει αντοχές, γεγονός που χρεώνεται και πάλι σε μεγάλο βαθμό στον Γκόμεθ.

Αλλιώς προσδοκούσαν στην Ομόνοια πως θα εξελισσόταν η συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή (που διήρκεσε πέντε μήνες και κάτι μέρες αφού ανακοινώθηκε την 1η Ιουνίου), κι αλλιώς εξελίχθηκε, με αποτέλεσμα να τερματιστεί πρόωρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ