Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλάζει την «ραχοκοκαλιά» ο Λάρκου

Ομόνοια: Αλλάζει την «ραχοκοκαλιά» ο Λάρκου

Την «ραχοκοκαλιά» της Ομόνοιας θέλει ν’ αλλάξει ο Νεόφυτος Λάρκου και η επιτροπή προγραμματισμού των πρασίνων.

Τι εννοούμαι μ’ αυτό; Οι πέντε θέσεις στον άξονα (τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, ανασταλτικός μέσος, επιτελικός μέσος και επιθετικός) είναι στις βασικές προτεραιότητες για ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος παρά τις υψηλές προσδοκίες το Καλοκαίρι εξελίχθηκε σε μία από τις πιο τραγικές στην ιστορία του τριφυλλιού και στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι να προβούν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ώστε η ομάδα να είναι πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Δίκτυα στην Ιορδανία κι από άλλες κυπριακές ομάδες

Είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν τουλάχιστον 7-8 μετεγγραφές με την επιτροπή προγραμματισμού των πρασίνων να έχει στο πλάνο την απόκτηση, πέραν των θέσεων που προαναφέραμε, την προσθήκη αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Μιλάει με όλους κι αποφασίζει για Αναστασίου ο Παπασταύρου

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ