aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλάζει κύριο χορηγό, κοντά σε deal εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ομόνοια: Αλλάζει κύριο χορηγό, κοντά σε deal εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Ολοκληρώνεται η τριετής συνεργασία της Ομόνοιας με τη στοιχηματική εταιρεία «Fonbet». Το λογότυπο της ρωσικής εταιρείας εμφανιζόταν στο μπροστινό μέρος της φανέλας του «τριφυλλιού», ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας υπήρχαν κι άλλες δραστηριότητες, όπως ήταν για παράδειγμα η ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή κάθε αγώνα μέσω ψηφοφορίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», από τη συμφωνία για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2018-2021 η Ομόνοια εισέπραξε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τα κυπριακά δεδομένα. Το συνολικό ποσό της συμφωνίας αγγίξει το €1.000.000. Για κάθε σεζόν η Ομόνοια εισέπραττε €250.000 για τη χορηγία στη φανέλα, ενώ είχε έξτρα έσοδα από άλλου τύπου χορηγίες με την «Fonbet».

Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες εταιρείες και ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι κοντά σε νέα συμφωνία με τον κύριο χορηγό που το όνομά του θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Σύντομα θα είναι σε θέση η Ομόνοια να επισημοποιήσει τη νέα συνεργασία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ