aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλάζει η άμυνα, ερωτηματικά για τις επιλογές μεσοεπιθετικά

Ομόνοια: Αλλάζει η άμυνα, ερωτηματικά για τις επιλογές μεσοεπιθετικά

Για τον Χένινγκ Μπεργκ, είναι μετρημένα τα κουκιά στην άμυνα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΠΑΕΕΚ. Χούμποτσαν και Λανγκ δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν, αλλά και οι Κίκο. Γι’ αυτό και θα αλλάξει σημαντικά σε πρόσωπα η αμυντική γραμμή των πρασίνων.

Ακόμη, η ετοιμότητα των Ασάντε και Μποτεάκ, που είδαν δίχτυα στο ματς κυπέλλου (με τον Μπεργκ στις χθεσινές δηλώσεις του να κάνει ιδιαίτερη αναφορά για τη σημαντικότητα της επανόδου τους ενόψει της συνέχειας, αλλά και για τα βήματα προόδου του Χαραλάμπους), σε συνδυασμό με την κατάσταση που βρίσκεται ο Παπουλής, αλλά και την απουσία του Τζιωνή, δημιουργεί ερωτηματικά για τις επιλογές μεσοεπιθετικά. Και οι δύο διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Η Ομόνοια, λοιπόν, είναι πιθανό να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με τους Φαμπιάνο, Ψάλτης, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέσγιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Μποτεάκ, Κακουλλής, Τσέποβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ