aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλαγές παντού

Ομόνοια: Αλλαγές παντού

Να σεβαστεί την ιστορία της και τον κόσμο της καλείται η Ομόνοια στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι για να έχουν μαθηματικές ελπίδες να εισέλθουν στο πρώτο γκρουπ θα πρέπει να πάρουν το μέγιστο στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές και στο τέλος θα κάνουν ταμείο. Το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» είναι βαρύ. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού το «τριφύλλι» είναι στο χείλος του γκρεμού και εφόσον μείνει στο δεύτερο γκρουπ θα καταγράψει σειρά από αρνητικά ρεκόρ στην ιστορία της!

Η ήττα από τον Εθνικό ταρακούνησε συθεμέλα το πράσινο οικοδόμημα, με τον Χένινγκ Μπεργκ να καλείται να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του. Την Τετάρτη (16/2) η Ομόνοια έχει αγώνα με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, απέναντι στον Άρη στη Λεμεσό.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές παντού, δηλαδή σε όλες τις θέσεις. Ο Χούμποτσαν είναι ετοιμοπόλεμος και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Η λογική λέει πως ο Παπουλής θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, από την στιγμή που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Λοβέρα έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ