aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αλλαγές με… μέτρο από τον Μπεργκ στην ενδεκάδα

Ομόνοια: Αλλαγές με… μέτρο από τον Μπεργκ στην ενδεκάδα

Στην περσινή σεζόν στον Χένινγκ Μπεργκ «κολλήθηκε» η ετικέτα του προπονητή που μόνο με… αίτηση κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο Νορβηγός πριν καλά – καλά ζεσταθούν οι μηχανές της νέας σεζόν τρέλανε κόσμο με τις επιλογές του στα τρία επίσημα παιχνίδια που έδωσε η Ομόνοια σε πρωτάθλημα και προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν στο ματς με την Αραράτ-Αρμενία μπορούσε κάποιος να προβλέψει τις επιλογές του Μπεργκ, στις αναμετρήσεις με Πάφος FC και Λέγκια Βαρσοβίας ούτε ο ίδιος ο Νεόφυτος Λάρκου δεν θα τα είχε καταφέρει. Ο Νορβηγός άλλαξε τα 7/11 της ενδεκάδας χρησιμοποιώντας αρκετούς νεαρούς παίκτες, ώστε να παρουσιάσει όσο πιο «φρέσκια» την ομάδα του στο παιχνίδι με τη Λέγκια για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε, αφού χρειάστηκε δεύτερη ημίωρη παράταση σε διάστημα μίας βδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Στέλνει μήνυμα στην Ομόνοια για προσοχή ο Γκόμεθ: «Αυτό θα είναι το κλειδί…»

Η προσοχή του «τριφυλλιού» επικεντρώνεται στο σημερινό (30/8, 16:30) παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ και αναμένονται με ενδιαφέρον οι επιλογές του Μπεργκ για το αρχικό σχήμα. Ο 50χρονος προπονητής ενδέχεται να προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά δεν θα προχωρήσει σε μαζικό rotation, αφού ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα Εθνών.

Μαυρίας και Κίκο είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας με πιθανό το σενάριο μετατόπισης του Κούσουλου στη μεσαία γραμμή. Ίδωμεν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ