aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ακόμα πιο κοντά ο Μπεργκ»

Ομόνοια: «Ακόμα πιο κοντά ο Μπεργκ»

Η πορεία του Χένινγκ Μπεργκ στην Κύπρο συχνά πυκνά κεντρίζει το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του. Άλλωστε, ο προπονητής της Ομόνοιας είναι πασίγνωστη προσωπικότητα στο χώρο του νορβηγικού ποδοσφαίρου κυρίως εξαιτίας της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ιστοσελίδα adressa.no σε σημερινό της δημοσίευμα σημειώνει ότι η Ομόνοια του Μπεργκ πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τονίζεται πως ο πρωταθλητής Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ότι ο Νορβηγός το επιχείρησε και το περασμένο Καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε. Επίσης, υπογραμμίζεται η εντυπωσιακή ανασταλτική λειτουργία της Ομόνοιας με 15 γκολ παθητικό σε 33 ματς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Το Σάββατο, επιτεύχθηκε μια νέα νίκη με 2-0 και αυτό σημαίνει ότι η Ομόνοια έχει ένα μικρό προβάδισμα για τον τίτλο, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο νικητής του πρωταθλήματος θα έχει θέση στα προκριματικά του Champions League το φθινόπωρο. Ο Μπεργκ δοκίμασε και πέρυσι την τύχη του, αλλά δεν κατάφερε, συνεχίζοντας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Εάν στο ντέρμπι της Λεμεσού μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλων προκύψει ισοπαλία, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον Μπεργκ. Η Ομόνοια έχει μια εντυπωσιακή επίδοση ανασταλτικά στο πρωτάθλημα. Σε 33 παιχνίδια, δέχθηκε μόνο 15 τέρματα, με μέσο όρο 0,45 γκολ ανά αγώνα.

Ο Μπεργκ αποχώρησε από την Στάμπαεκ και μετακόμισε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 2019».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ