aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Ακιντόλα: Κοιτάζει αλλού, άγνοια για Ουάρντα

Ομόνοια/Ακιντόλα: Κοιτάζει αλλού, άγνοια για Ουάρντα

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Καμία απάντηση δεν ήρθε στα γραφεία της Ομόνοιας μετά την πρόταση-υπέρβαση που κατέθεσε στην Μίντιλαντ. Οι πράσινοι έδειξαν τεράστια αποθέματα υπομονής, έδωσαν τελεσίγραφο τους Δανούς για να δώσουν την απάντηση τους μέχρι το βράδυ της Τρίτης, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η ομάδα προγραμματισμού του «τριφυλλιού» αφού λοιπόν δεν έλαβε απάντηση, στρέφει την προσοχή της σε άλλες κατευθύνσεις ώστε να ολοκληρώσει μετεγγραφή για το άκρο της επίθεσης. Ο Μπεργκ ήθελε διακαώς την επιστροφή του 24χρονου Νιγηριανού εξτρέμ, όμως πλέον θα παρθεί απόφαση για τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει αυτή την θέση.

Όσον αφορά στον Ουάρντα, παρά το γεγονός πως η άφιξη του συνδέθηκε άμεσα με το όνομα των πρασίνων, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως υφίσταται. Όπως μαθαίνει το «Goal», στην Ομόνοια δηλώνουν άγνοια για την κάθοδο του στο νησί μας καθώς τονίζεται πως δεν υπάρχουν επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Πλέον, απομένει να δούμε για με ποια κυπριακή ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις ο Αιγύπτιος εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ