aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ακιντόλα, για να τριτώσει το καλό!

Ομόνοια: Ακιντόλα, για να τριτώσει το καλό!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα ανοιχτά κεφάλαια από το υφιστάμενο ρόστερ, κλείνουν ένα-ένα και θετικά για την Ομόνοια. Μίχελ Λούφτνερ και Φαμπιάνο Ριμπέιρο θα φοράνε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος τουλάχιστον και την επόμενη περίοδο. Πλέον, δίνεται έμφαση στη διατήρηση του Νταβίντ Ακιντόλα.

Πρόκειται για δυσκολότερη περίπτωση σε σχέση με τους πιο πάνω, αφού ανήκει στη Μίντιλαντ, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει και για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος της Δανίας. Οι ενέργειες από πλευράς πρασίνων συνεχίζονται, με σκοπό να επιτευχθεί άλλη μια συμφωνία και παραμονή του Νιγηριανού εξτρέμ στο ρόστερ της νέας περιόδου. Θα είναι τεράστια επιτυχία για την Ομόνοια να τριτώσει το καλό.

Ανοιχτό παραμένει και το κεφάλαιο Φρανσίς Ουζόχο, που ναι μεν θα γίνει προσπάθεια απόκτησης του Νιγηριανού τερματοφύλακα από τη Λα Κορούνια, όπως λέχθηκε και από τον Νεόφυτου Λάρκου, ωστόσο δεν «καίει» τόσο τη δεδομένη στιγμή όσο αυτό του Ακιντόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ