aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Αϊντχόφεν: «Θα βρεθούν κι άλλα κρούσματα τη Δευτέρα»

Ομόνοια/Αϊντχόφεν: «Θα βρεθούν κι άλλα κρούσματα τη Δευτέρα»

Ανήσυχος και προβληματισμένος με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Αϊντχόφεν δήλωσε ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας Ρότζερ Σμιντ. Μιλώντας μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με την Φίτεσε, η οποία έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της αντιπάλου της Ομόνοιας στο Γιουρόπα Λιγκ κερδίζοντάς την με 2-1, ο προπονητής της Αϊντχόφεν.

«Ως προπονητής, δεν πρέπει να σκέφτεσαι πάρα πολύ για πράγματα που δεν έχεις επιρροή, αλλά ανησυχώ για την υγεία των παικτών μου και των οικογενειών τους. Οι παίκτες μας δεν είχαν συμπτώματα. Τι συμβαίνει εάν κάποιος από εμάς αρρωστήσει, πάει στο νοσοκομείο και μπει σε εντατική θεραπεία; Πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο; Με ανησυχεί. Αυτή τη στιγμή ο ιός εξαπλώνεται στην ομάδα μας εντελώς ανεξέλεγκτα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και ακολουθούμε τους κανόνες, αλλά στο τελευταίο τεστ είχαμε τρεις νέα κρούσματα», ανέφερε ο Ρότζερ Σμιντ.

Οι Ολλανδοί θεωρούν βέβαιο ότι μερικοί από τους έξι θετικούς στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστές είχαν προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα και η πιθανότητα να διαγνωστούν και άλλοι θετικοί στο νέο έλεγχο που θα γίνει σήμερα είναι αυξημένος. Ντένζελ Ντάμφρις, Κόντι Γκάκπο, Πάμπλο Ροσάριο, Τίμο Μπάουμγκαρτλ, Μαξίμ Ντελάνγκε και Ζοέλ Πίροε δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΓΣΠ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ