aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Αίλουρος» ο Μεχίας

Ομόνοια: «Αίλουρος» ο Μεχίας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι μια ομάδα αρχίζει και τελειώνει στον τερματοφύλακα. Και είναι αλήθεια ότι στην ιδιάζουσα θέση του «άσου» η Ομόνοια βασανίστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια, κυρίως από τους ξένους κίπερ. Οι πλείστοι που υπερασπίστηκαν την εστία των πρασίνων δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και δεν άντεξαν στο «Ηλίας Πούλλος» πάνω από ένα χρόνο (συνολικά από το 2002 μέχρι σήμερα αγωνίστηκαν 18 ξένοι τερματοφύλακες!).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Πανιώνιος… οι καλύτερες στιγμές σε βίντεο!

Αυτή τη φορά οι πρωτευουσιάνοι ελπίζουν και εύχονται ότι στο πρόσωπο του Τομάς Μεχίας να βρήκαν επιτέλους τον «φύλακα άγγελό» τους. Ο Ισπανός έπαιξε σε δύο από τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια της Ομόνοιας στην Πολωνία και αν μη τι άλλο ενέπνεε εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Στο τεστ κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ (0-0) δεν χρειάστηκε να επέμβει ιδιαίτερα, ενώ με αντίπαλο τον Πανιώνιο (0-1) ήταν… αίλουρος.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική στιγμή για πρώην κίπερ της Ομόνοιας και ξεχωριστή αφιέρωση

Έκανε καλές αποκρούσεις, βγήκε νικητής και σε δύο τετ α τετ σώζοντας την ομάδα του, ενώ στο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη. Σίγουρα είναι νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και να πούμε ότι η Ομόνοια πέτυχε διάνα, όμως είναι θετικό ότι με το «καλημέρα» ο 29χρονος κίπερ άφησε υποσχέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ