aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αγωνιστική συνέπεια μέσω σταθερών επιλογών

Ομόνοια: Αγωνιστική συνέπεια μέσω σταθερών επιλογών

Ένα από τα θέματα της Ομόνοιας αυτή την περίοδο, είναι οι μαζεμένες αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το γεγονός ότι οι πράσινοι δίνουν ενδιάμεσα των αγώνων πρωταθλήματος και ευρωπαϊκό παιχνίδι, υποχρεώνει τον Λένον να προβαίνει σε αλλαγές, θέλοντας να διαχειριστεί όσο το δυνατό καλύτερα το ρόστερ του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ομόνοια να μην έχει αγωνιστική συνέπεια, να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Το είπε ξεκάθαρα και ο Ιρλανδός προπονητής μετά το ματς με το Παραλίμνι: «Είναι δύσκολο να ξέρω πότε θα σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την ίδια εντεκάδα».

Όσο πιο κοντά βρίσκεται στην κορυφή η Ομόνοια αυτή την περίοδο τόσο καλύτερο γι’ αυτήν. Γιατί, ολοκληρώνοντας τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, με τον Λένον να σταθεροποιεί τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι συνεπής και σε απόδοση και κυρίως αποτελέσματα.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βρει τους πράσινους να πηγαίνουν στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσουν τη Δόξα, ενώ πριν τη νέα έξοδο στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ θα υποδεχθούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γίνεται αντιληπτό πως, το πρόγραμμα είναι βαρυφορτωμένο και φαντάζει δύσκολο και ασύμφορο οι ίδιοι ποδοσφαιριστές να δηλώνουν παρόντες στο αρχικό σχήμα.

Εξάλλου, το βράδυ της Παρασκευής είχαν υποχρέωση με την Εθνική τους οι Ανσαριφάρντ (Ιράν) και Λανγκ (Ουγγαρία). Ο πρώτος πέρασε ως αλλαγή και έδωσε την ασίστ στο μοναδικό γκολ, με το οποίο το Ιράν πανηγύρισε τη νίκη επί της Ουρουγουάης σε φιλικό αγώνα. Ο Λάνγκ «έγραψε» 90λεπτο στη μεγάλη νίκη της Ουγγαρίας επί της Γερμανίας εκτός έδρας (1-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ