aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αγωνία και βλέμματα «καρφωμένα» στον «Τζίμη»

Ομόνοια: Αγωνία και βλέμματα «καρφωμένα» στον «Τζίμη»

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ξεκουράστηκαν, γέμισαν «μπαταρίες» και επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για να πιάσουν δουλειά ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα», την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ζαΐλσον Αραούζο δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά, οπότε τα βλέμματα της τεχνικής ηγεσίας και του ιατρικού τιμ πέφτουν επάνω στον Δημήτρη Χριστοφή.

Διαβάστε επίσης: Επέστρεψε ο Μότα (pic)

Ο τραυματισμός του αρχηγού του «τριφυλλιού» θα επαναξιολογηθεί εντός των ημερών, ίσως και σήμερα, και αναλόγως από τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.  Και επειδή τις προηγούμενες ημέρες ο «Τζίμης» έκανε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, η λογική λέει ότι δύσκολα θα είναι σε θέση, από πλευράς φυσικής κατάστασης, να αγωνιστεί στο ματς της 4ης αγωνιστικής.

Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Χόρχε Ενρίκες, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Ο Φάνος Κατελάρης σίγουρα θα είναι εκτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ