aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αγωνία για Λέτσγιακς

Ομόνοια: Αγωνία για Λέτσγιακς

Ο τραυματισμός του Γιαν Λέτσγιακς αποτελεί το μοναδικό μελανό σημείο του επαναληπτικού ημιτελικού αγώνα της Ομόνοιας με την Ανόρθωση. Οι πράσινοι αν και έπαιξαν για σχεδόν 80 λεπτά με παίκτη λιγότερο κατάφεραν με «ασπίδα» τη νίκη τους (2-0) στο πρώτο παιχνίδι να εξασφαλίσουν το εισιτήριο συμμετοχής σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Στον τελικό της 25ης Μαΐου, κόντρα στον Εθνικό, στοχεύουν στο 15ο τρόπαιο στην ιστορία τους και πρώτο μετά το 2012, ώστε να «κλειδώσουν» ταυτόχρονα συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Στο «Ηλίας Πούλλος» η προσοχή είναι στραμμένη στον Τσέχο αριστερό μπακ, ο οποίος δέχθηκε κτύπημα προς το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου. Ο Λέτσγιακς δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για την 8ξ αγωνιστική των πλέι άουτ, και αναμένονται τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ώστε να διαφανεί η σοβαρότητα της ζημιάς. Στο «τριφύλλι» ευελπιστούν ότι δεν θα τεθεί σε κίνδυνο η συμμετοχή του έμπειρου μπακ στον τελικό κυπέλλου. Στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ ο Νιλ Λένον αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε μαζικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, δίνοντας και πάλι ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ