aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αγώνας δρόμου για τέσσερις πράσινους

Ομόνοια: Αγώνας δρόμου για τέσσερις πράσινους

Μετά από την προσπάθεια απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και το βαθμολογικό κέρδος για πρώτη φορά μετά από τις 9 Νοεμβρίου 2015, οι πράσινοι έχουν ως στόχο να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και να επανέλθουν στις επιτυχίες.

Υποδέχονται την ΑΕΚ το Σάββατο και θα ψάξουν τη δεύτερη φετινή νίκη τους επί της ομάδας της Λάρνακας. Την είχαν κερδίσει με 1-0 στο ΓΣΠ, στις 6 Ιανουαρίου, στο πρώτο ματς του 2018.

Μετά από το ρεπό της Δευτέρας (1/4), τα κεφάλια μπήκαν και πάλι μέσα. Οι πράσινοι επανήλθαν στις προπονήσεις, κι άρχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο παιχνίδι. Ο Αναστασίου εκτός απροόπτου θα έχει αυξημένες επιλογές σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τους έξι που δεν ήταν διαθέσιμοι με τον ΑΠΟΕΛ, οι Λόρα, Ζίβετς, Πρτσε και Εντρένα θα κάνουν αγώνα δρόμου με την ελπίδα να είναι έτοιμοι να θέσουν εαυτόν στην τεχνική ηγεσία. Αυτοί που δεν προλαβαίνουν είναι οι Χριστοφή και Κατελάρης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ