aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυξητική τάση

Ομόνοια: Αυξητική τάση

Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια μέσω των λογαριασμών της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2018-19 έχει ξεπεράσει τις 4.000. Ένας καλός αριθμός για την εποχή και νοουμένου ότι η Ομόνοια προέρχεται από τις δυο χειρότερες σεζόν στην ιστορία της.

Βεβαίως, τα πάντα έχουν αλλάξει στον Σύλλογο και η προσπάθεια που γίνεται, με τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχει περάσει στην εταιρεία, είναι η Ομόνοια να επιστρέψει ως πρωταγωνίστρια. Γι’ αυτό και όλοι στην Ομόνοια Ποδόσφαιρο προσδοκούν πως, ο πιο πάνω αριθμός θα αυξηθεί κατά πολύ στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Κάνει πίσω για Μαργκάσα λόγω αργοπορίας 

Οι ποιοτικές, βάσει βιογραφικού, μετεγγραφές που έχουν γίνει αυξάνουν τις προσδοκίες και παρόλο που ο κόσμος ακόμη είναι «κουμπωμένος», αναμένεται η διάθεση να αυξηθεί. Πόσο μάλλον εάν η ομάδα στα φιλικά, σε Πολωνία και Κύπρο, παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και στείλει ενθαρρυντικά μηνύματα.

Διαβάστε επίσης: Κάνουν λόγο για αποχώρηση – έκπληξη του Μόττα  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ