aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυξήθηκαν οι απουσίες

Ομόνοια: Αυξήθηκαν οι απουσίες

Οι απουσίες της Ομόνοιας στον σημερινό επαναληπτικό με την Φλόρα στο Ταλίν, αυξήθηκαν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ήλθε να προστεθεί ο τραυματισμός του Χούμποτσαν από τον πρώτο αγώνα, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Λέσγιακς που είναι πιθανό να χάσει και τα επόμενα ματς για τα πλέι οφ.

Οι δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστές όπως και ο Κούσουλος δεν βρίσκονται στο Ταλίν. Πλήγμα η απουσία και των τριών αφού είναι βασικότατοι ποδοσφαιριστές. Αντιθέτως, με την αποστολή ταξίδεψαν οι Ατιέμγουεν και Ντούρις, αλλά δύσκολα θα αγωνιστούν.

Ο Μπεργκ, λοιπόν, είναι υποχρεωμένος να προβεί σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγών του ΓΣΠ. Θα αλλάξει κατά 50% η αμυντική γραμμή. Αντί του Χούμποτσαν στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ένας εκ των Γιούστε ή Παναγιώτου. Έμπειρος ο πρώτος, όχι όμως απόλυτα έτοιμος. Ο νεαρός είναι σε πλήρη ετοιμότητα, αντικατέστησε τον Σλοβάκο στο πρώτο ματς και έχει τον πρώτο λόγο.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Λέσγιακς, ο Κίκο «παίζει» μόνος του. Ο Βραζιλιάνος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας και θέλει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία που του δίνεται, αφού συνεχώς βρίσκεται στη σκιά του Λέσγιακς. Όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί ανταποκρίθηκε πλήρως και ο Μπεργκ πιστεύει στις δυνατότητές του. Εκτός απροόπτου αυτές θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, παρόλο που θέση διεκδικεί και ο Παπουλής.

Η Ομόνοια, λοιπόν, σ’ ένα σχηματισμό 4-4-2, θα παραταχθεί με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα αποτελείται από τους Σέχου, Παναγιώτου ή Γιούστε, Λανγκ και Κίκο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, οι Ντίσκερουντ και Γκόμεθ. Στα άκρα, ο Μποτεάκ δεξιά, ο Τζιωνής αριστερά. Στην επίθεση, ο Λοΐζου (εκτός κι αν προτιμηθεί ο Παπουλής) θα πλαισιώσει τον Τσέποβιτς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ, που θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπράνισλαβ Χάνκο και Γιαν Πόζορ και 4ος ο Πίτερ Κράλοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ