aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτός ήταν η «εσωτερική εκκρεμότητα», πάει για «δεκάρι»

Ομόνοια: Αυτός ήταν η «εσωτερική εκκρεμότητα», πάει για «δεκάρι»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Και ξαφνικά… διαζύγιο Ομόνοιας και Μαϊκέλ Ορτέγα. Ο Νεόφυτος Λάρκου αναφέρθηκε σε μια «εσωτερική εκκρεμότητα» στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου χωρίς να επεκταθεί. Η απορία λύθηκε χθες, με την ανακοίνωση της Ομόνοιας για κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας με τον Κολομβιανό επιτελικό μέσο.

Μια εξέλιξη που οδηγεί αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι η Ομόνοια θα κινηθεί και για αντικαταστάτη του Ορτέγα. Παρόλο που στον σύλλογο της Λευκωσίας δήλωναν ικανοποιημένοι με την παρουσία και τον επαγγελματισμό του 29χρονου ποδοσφαιριστή, θέλησαν να λύσουν τη συνεργασίας τους με στόχο να ψάξουν κάτι καλύτερο. Που θα προσδώσει περισσότερα στοιχεία στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε συμφωνήσει με τον Μαϊκέλ Ορτέγα για κοινή συναινέσει λύση τής μεταξύ μας συνεργασίας. Ο Ορτέγα συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας τη σεζόν 2019-20 και επέδειξε επαγγελματισμό, αφοσίωση και μεγάλο σεβασμό για την Ομόνοια και τον κόσμο της. Ευχαριστούμε θερμά τον Μαϊκέλ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται η Ομόνοια στην ανακοίνωση με την οποία επισημοποιεί το «διαζύγιο» με τον Κολομβιανό.

Ο Ορτέγα αποχώρησε από την Ομόνοια αφού στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 16 αγώνες, 14 στο πρωτάθλημα (982 λεπτά) και 2 στο κύπελλο (180 λεπτά). Πέτυχε δύο γκολ, απέναντι στις Δόξα και Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ