aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτός είναι ο «άνθρωπος» του Παπασταύρου!

Ομόνοια: Αυτός είναι ο «άνθρωπος» του Παπασταύρου!

Όπως έγινε γνωστό στη συνάντηση μελών και φίλων της Ομόνοιας στο ξενοδοχείο Σεμέλη, η συμμετοχή του Σταύρου Παπασταύρου στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν εισήγηση ενός αδελφικού του φίλου, ένθερμου οπαδού και μέλους του Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνω από 100 άτομα στο «Σεμέλη» για την πρόταση Παπασταύρου

Το Goal.com.cy αποκαλύπτει ότι πρόκειται για τον Δημήτρη Γρηγόρη (δεξιά στη φωτό), φίλο του Σταύρου Παπασταύρου από την περίοδο των σπουδών τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Δημήτρης Γρηγόρη σπούδασε στο St. John’s University, αλλά σε αντίθεση με τον Παπασταύρου (που παρέμεινε στις ΗΠΑ), επέστρεψε στην Κύπρο, όπου και οργάνωσε τις επιχειρήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε λέξη για τον Παπασταύρου…

Είναι διευθυντής σε αρκετές εταιρείες, ενώ πριν από επτά χρόνια ίδρυσε την εταιρεία D.G.MEDIALINK LTD στην οποία είναι διευθύνων σύμβουλος. Η D.G.MEDIALINK LTD προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής τεχνολογίας, διαδικτυακού μάρκετινγκ, Social Media και λοιπές συναφείς υπηρεσίες, με δραστηριότητα και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στην αγορά της Κίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παπασταύρου… σέλφαρε με τον Τσιουπή! (pics)

Ο Δημήτρης Γρηγόρη, ήταν… εξ αριστερών του Σταύρου Παπασταύρου στην πρώτη τους εμφάνιση στο Τσίρειο Στάδιο, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Ομόνοιας κόντρα στον Απόλλωνα. Συμμετείχε όσο κανένας άλλος στις διαπραγματεύσεις για την πρόταση Παπασταύρου, ενώ πέραν από τους Λάμπρο Πιερή, Μίνω Χαραλάμπους και Νικόλα Γεωργιάδη, τους τελευταίους μήνες είχε συναντήσεις με πολλούς Ομονοιάτες και οργανωμένα σύνολα του «τριφυλλιού». Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με πρώην μέλη της διοίκησης, με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων, ακόμη και με τους οργανωμένους οπαδούς της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Ιδού τα ντοκουμέντα της πρότασης Παπασταύρου! (pics)

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Δημήτρης Γρηγόρη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εταιρεία σε περίπτωση που επέλθει συμφωνία της Ομόνοιας με τον Σταύρο Παπασταύρου. Ως «ο άνθρωπος του μεγαλομετόχου» δεν αποκλείεται να προταθεί ακόμη και για την προεδρία της εταιρείας που θα διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.

Ι.Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ