aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτοκαταστροφικές τάσεις…

Ομόνοια: Αυτοκαταστροφικές τάσεις…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όλα τα κακά σε 90 λεπτά. Μια… άλλη Ομόνοια παρακολούθησαν οι φίλοι της και όχι μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και σε προηγούμενα ματς είχε τα αρνητικά της, όμως στο πρόσφατο ματς ήταν όλα μαζί. Κάκιστη εμφάνιση, που δεν θύμιζε σε τίποτα, έστω και λίγο, προηγούμενές της. Η παρουσία της Ομόνοιας ήταν λες και έκανε βουτιά στο κενό. Ανεξήγητη και την απάντηση καλούνται να δώσουν προπονητής και ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Oι αργοί στόπερ και ο χαφ που δεν ήρθε ποτέ

Αυτό που ενόχλησε δεν ήταν η απώλεια άλλων δύο βαθμών, φθάνοντας συνολικά τους εννέα σε επτά ματς (δεν είναι και λίγοι), αλλά το γεγονός ότι η ομάδα δεν… παρουσιάστηκε. Σ’ ένα ματς που είχε τον τίτλο του φαβορί, ενώ έπαιζε στην έδρα της, που σε δυο ματς μετρούσε το απόλυτο και χωρίς να δεχθεί γκολ απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Πλήγωσε τον κόσμο της, που μόχθησε προηγουμένως να φέρει στο γήπεδο και τώρα καλείται να επανέλθει άμεσα, να φθάσει σε επιτυχίες και να τον κερδίσει εκ νέου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο ένας… περπατούσε, ο άλλος δίστασε και ο τρίτος δεν ακολούθησε

Σ’ ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να μπει με αποφασιστικότητα, με ταχύτητα και φόρα για να το «σκοτώσει» όσο το δυνατό νωρίτερα, ήταν νωχελική, προβλέψιμη και χωρίς τις λύσεις στην πολύ καλά οργανωμένη αμυντική συμπεριφορά του αντιπάλου. Σκηνικό που αναμενόταν κι όμως ότι κι αν δούλεψε ο Μπεργκ στις προπονήσεις δεν φάνηκε στο γήπεδο. Η χαμένη ευκαιρία του Ντέρμπισαϊρ στο ξεκίνημα (2’) ήταν το προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει, αφού επιθετικοί του επιπέδου του Άγγλου δεν είναι δυνατό να μην μπορούν να σκοράρουν από εκείνο το σημείο. Δείγμα της έλλειψης… νεύρου και θέλησης για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ