aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτοί και οι άλλοι, στο θέμα προπονητή

Ομόνοια: Αυτοί και οι άλλοι, στο θέμα προπονητή

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο κεφάλαιο προπονητής δεν προκύπτει ουσιαστική εξέλιξη στην Ομόνοια. Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει κάποιες περιπτώσεις σε περίοπτη θέση, όμως δεν διστάζει σε συνεργασία με τον Σίμο Ταραπουλούζη να αξιολογεί κι άλλους προπονητές που προτείνονται.

Εφόσον δεν προκύψει κάτι καλύτερο μέσα στις επόμενες μέρες, βάσει κριτηρίων που τέθηκαν, τότε θα προχωρήσει με κάποιον απ’ αυτούς που είναι στο περίμενε. Πλέον, δεν είναι απόλυτο εάν θα προχωρήσει με γνώριμη λύση, αν και είναι στη λίστα και τέτοιοι προπονητές. Δεν πρέπει, δηλαδή, να αποκλειστεί το σενάριο η Ομόνοια να καταλήξει σε επιλογή προπονητή, ο οποίος να μην έχει προϋπηρεσία σε Κύπρο και Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μπορεί να αποτελέσει εσωτερική και ποιοτική μετεγγραφή

Αρχές της ερχόμενης βδομάδας οριοθετείται η απόφαση για τον εκλεκτό, καθώς πρέπει να «τρέξει» και ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου. Πάντως, δεν αποκλείεται οι πράσινοι να προχωρήσουν σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές πριν την πρόσληψη του τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Toν είχε στην Ανόρθωση, τον φέρνει στην Ομόνοια ο Λάρκου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ