aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό θα κάνει τη διαφορά

Ομόνοια: Αυτό θα κάνει τη διαφορά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της. Μετρά 16 γκολ σε οκτώ αγώνες, δηλαδή δύο ανά παιχνίδι. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επιθετική γραμμή και δύο από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν.

Εντούτοις, σε κανένα ματς που έφθασε στη νίκη δεν μπόρεσε να το κάνει με άνεση. Ίσως σε κάποιο βαθμό να αποτελεί εξαίρεση το ντέρμπι με την Ανόρθωση, το μοναδικό που δεν δέχθηκε γκολ. Παρόλο που σκόραρε σε όλα τα ματς, σε πολλά απ’ αυτά προδόθηκε από την άμυνά της.

Για να αποφύγει στο μέλλον αγχωτικές νίκες ή απώλεια βαθμών θα αναζητήσει τις λύσεις. Πώς; Με την αποτελεσματικότητα, η οποία είναι ικανή να κάνει τη διαφορά. Από τη στιγμή που παρουσιάζει βελτίωση η αμυντική της συμπεριφορά θα θελήσει να αξιοποιεί σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες της.

Στο πρόσφατο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, αν έπαιρνε νωρίτερα το προβάδισμα, από το πρώτο ημίχρονο που ήταν εξαιρετική και δημιούργησε και έχασε σωρεία ευκαιριών, τότε δύσκολα θα έφευγε με απώλεια βαθμών από το «Αμμόχωστος». Οι πράσινοι διαθέτουν ικανούς επιθετικούς και εφόσον έχουν τη στήριξη των υπολοίπων, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία, τότε θα είναι σε θέση να φθάσουν με άνεση το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πέρα από το ντέρμπι με την Ανόρθωση, που η Ομόνοια πήρε τη νίκη με δυο γκολ διαφορά, στα άλλα τρία το πέτυχε με αρκετή δόση άγχους. Στην πρεμιέρα με τον Ερμή (3-1), αν και προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο με 2-0 ήλθε αμέσως η μείωση στο σκορ που της έβαλε πίεση.

Το τρίτο γκολ επιτεύχθηκε έξι λεπτά πριν το τέλος. Με την Καρμιώτισσα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ και τελικά πήρε τη νίκη με 4-2, αφού χρειάστηκε να έλθει από τον πάγκο ο Ντέρμπισαϊρ, και με τον Εθνικό, αν και προηγήθηκε νωρίς (16’) ισοφαρίστηκε και τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 με γκολ ένα τέταρτο πριν το τέλος.

Γι’ αυτό και με τον Άρη θα θελήσει να κάνει μια νέα αρχή. Πρωτίστως να επανέλθει στις επιτυχίες αλλά να το κάνει με άνεση και στιλ, πείθοντας ακόμη περισσότερο για τη βελτίωση σε πολλούς τομείς. Ένα γρήγορο γκολ ίσως είναι ικανό να συμβάλει σ’ αυτή την κατεύθυνση. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το απόγευμα και εκτός απροόπτου ο Κάρβερ θα στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα για τέταρτο σερί παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ