aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό θα επιδιώξει στο Τσίρειο

Ομόνοια: Αυτό θα επιδιώξει στο Τσίρειο

Η πρώτη έξοδος της Ομόνοιας στο Τσίρειο είναι σήμερα απέναντι στην ΑΕΛ (19:00). Θέλει να συνδυαστεί με νίκη, που θα είναι η τρίτη συνεχόμενη για πρώτη φορά στη σεζόν.

Ικανή να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια, αφού θα ακολουθήσουν εξίσου δύσκολα παιχνίδια. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να αρχίσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του χρόνου, καθώς σε διάστημα 20 ημερών θα δώσουν έξι αγώνες.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης, με την αντίπαλό τους να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Θα θελήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, να επιβληθούν και να βρουν πρώτοι τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Έτσι, θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την επιτυχία.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει τους Γιούστε, Φαμπιάνο και Κούσουλο. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Μπασιρού. Έχει επιλογές για να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο, ικανό να οδηγήσει την ομάδα στην επιτυχία. Εκτός απροόπτου θα διατηρήσει τους ίδιους ποδοσφαιριστές που πήραν φανέλα βασικού στο «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ