aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό που θα ψάξει και στο «Αμμόχωστος»

Ομόνοια: Αυτό που θα ψάξει και στο «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα γκολ και γρήγορα… Αυτό θα ψάξει η Ομόνοια στο «Αμμόχωστος» την Κυριακή με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Το πέτυχε και σε προηγούμενα παιχνίδια και το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως, η Ομόνοια όταν δει νωρίς δίχτυα φθάνει στην επιτυχία, γιατί έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται το υπέρ της αποτέλεσμα. Έχει τους ποδοσφαιριστές, τη νοοτροπία και την καθοδήγηση από τον πάγκο για να φθάνει στο ζητούμενο.

Την Κυριακή θα έχει απέναντί της μια ομάδα που διαθέτει μια από τις χειρότερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος με 20 γκολ παθητικό, αλλά και μια από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές με 12 γκολ ενεργητικό. Παρόλο που η Νέα Σαλαμίνα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια να την καταβάλει οι πιο πάνω αριθμοί «φωνάζουν» ότι η Ομόνοια είναι σε θέση να φύγει με το «διπλό». Αυτό θα το πετύχει εφόσον αξιοποιήσει στο μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει αλλά και να είναι το ίδιο σταθερή στην άμυνά της.

Στα πρόσφατα νικηφόρα ματς, είτε εντός είτε εκτός έδρας, η Ομόνοια είδε δίχτυα νωρίς. Στα τρία που προηγήθηκαν της Δόξας σκόραρε εντός του πρώτου δεκαλέπτου. Απέναντι στον Εθνικό μόλις στο 6ο λεπτό, με την ΑΕΛ στο 3ο, με το Παραλίμνι στο 9ο λεπτό. Με τη Δόξα άργησε κάπως, στο 19’ αλλά το δεύτερο ήλθε άμεσα, στο 22’. Εάν η Ομόνοια φανεί συνεπής στο γρήγορο σκοράρισμα και με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για άλλη μια επιτυχία, την όγδοη στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ