aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό που ψάχνει απεγνωσμένα

Ομόνοια: Αυτό που ψάχνει απεγνωσμένα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρώτο ματς πρωταθλήματος για το 2019, φέρει την Ομόνοια να υποδέχεται την ΑΕΚ. Αύριο, στις 16:00, στο ΓΣΠ. Ανήμερα των Θεοφανίων, η ομάδα της Λευκωσίας θα θελήσει να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί σε ντέρμπι. Δεν κέρδισε κανένα στην τρέχουσα σεζόν και θα το επιδιώξει αύριο, σ’ ένα ματς που κρίνεται σημαντικό στην προσπάθεια της Ομόνοιας να διεκδικήσει θέση στην εξάδα, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει στο τέλος να το παλέψει και για ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η αυθόρμητη ατάκα του Κολοβού που λίγοι θα πρόσεξαν!

Τη δεδομένη στιγμή φαντάζει απομακρυσμένο ενδεχόμενο, όμως είναι στα πόδια της να αντιστρέψει την κατάσταση και τα βαθμολογικά δεδομένα. Και το ντέρμπι με την ΑΕΚ φαντάζει ικανό, εφόσον το κερδίσει, να της δώσει την ώθηση για να πετύχει τον στόχο της. Η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, την περασμένη Τετάρτη, αποτέλεσε ένα θετικό σημάδι για το «τριφύλλι». Μάλιστα, αγωνιζόμενο και με αριθμητικό μειονέκτημα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο Μαυρίας αναμένει έναν… τελειωμένο

Μένει να δώσει και συνέχεια, να «χτίσει» σ’ αυτό το 45λεπτο και να στείλει το μήνυμα πως δεν ήταν πυροτέχνημα. Συγκεκριμένα, στην τρέχουσα σεζόν, η Ομόνοια στα έξι ντέρμπι που έδωσε έχει απολογισμό μιαν ισοπαλία και πέντε ήττες. Τραγικό… Αυτό είναι που θέλει να αλλάξει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εξέλιξη που θα της δώσει την ελπίδα για καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ