aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό που προβλημάτισε και συνέβη ξανά

Ομόνοια: Αυτό που προβλημάτισε και συνέβη ξανά

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο στην Ομόνοια, είναι η εικόνα της ομάδας στο τελευταίο χρονικό διάστημα του αγώνα με την Πάφος FC (1-2). Και δεν ήταν μόνο στο προχθεσινό παιχνίδι που δέχθηκε την ήττα αλλά και σε αυτά που προηγήθηκαν.

Με τον Απόλλωνα δέχθηκε πίεση μετά το γκολ, όμως κράτησε και πήρε τη νίκη. Επίσης, η παρουσία του Ουζόχο στα ματς που προηγήθηκαν την κράτησαν όρθια. Στην Πάφο, όμως, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Νιγηριανός τερματοφύλακας αφού τα σουτ των αντιπάλων ήταν δυνατά. Η άμυνα δεν λειτούργησε σωστά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το λάθος διορθώνεται εάν…

Σαφώς και το γεγονός ότι παρουσιάζονται σημάδια κόπωσης είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει για να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Επίσης, η απουσία του Βίτορ Γκόμες ήταν αισθητή. Ο Γιάννης Κούσουλος δεν ανταποκρίθηκε, έκανε αρκετά λάθη. Όχι πως ήταν ο μοναδικός, όμως λόγω της φύσεως της θέσης του, ήταν πιο έντονα αφού από λανθασμένες μεταβιβάσεις ανακτούσε την κατοχή ο αντίπαλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ