aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό που αναμένει ο κόσμος της κι αυτό που αναμένει ο Μπεργκ

Ομόνοια: Αυτό που αναμένει ο κόσμος της κι αυτό που αναμένει ο Μπεργκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επάνοδος στον σωστό δρόμο για την Ομόνοια περνά από το Τσίρειο, έδρα της ΑΕΛ. Θα θελήσει λοιπόν, μετά το απρόσμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Εθνικό, να βγάλει αντίδραση και να πανηγυρίσει τη δωδέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα, που θα είναι και η πρώτη σε ντέρμπι μακριά από το ΓΣΠ.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα μεγάλος, πρόκειται για ένα ντέρμπι απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει τους δικούς του στόχους. Την ίδια ώρα, η Ομόνοια θα κληθεί με νίκη να βάλει και τέλος σ’ ένα μίνι αρνητικό σερί με την ΑΕΛ, αφού στα τελευταία τρία ματς στο Τσίρειο δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Η τελευταία επιτυχία της ήταν προ διετίας.

Αυτό που αναμένει ο κόσμος της Ομόνοιας είναι να δει την ομάδα του να αντιδρά, δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μέταλλο νικητή. Άλλωστε, φέτος έχει γίνει πολλές φορές αναφορά για την ποιότητα και τις δυνατότητες της Ομόνοιας και τώρα είναι η ώρα που επιβάλλεται να βγάλει στοιχεία ομάδας ικανής να διεκδικήσει μέχρι τέλους ακόμη και τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης:Ομόνοια: Το σερί του Ματ και το πασιφανές πρόβλημα

Μετά από 19 αγωνιστικές, οι δύο ομάδες δεν έχουν και πολλά να κρύψουν. Το τεχνικό τιμ γνωρίζει την ΑΕΛ, έγινε η ανάλυση και ετοιμάστηκε το πλάνο και η τακτική που θα ακολουθήσει η Ομόνοια. Η υπομονή απέναντι σε μια οργανωμένη μεσοαμυντικά ομάδα φαντάζει αναγκαία. Το ίδιο και η αποτελεσματικότητα αφού η Ομόνοια σε προηγούμενα ματς πλήρωσε αυτό το στοιχείο αφού δεν είχε το εύκολο γκολ. Επίσης, ο Μπεργκ, που αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όσα δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες, δεν θέλει να δει λάθη στην άμυνα όπως αυτά με τον Εθνικό.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Τζιωνή (αποστολή)

Αντιθέτως, θα αναμένει από την ομάδα του να επιβάλει τον δικό της ρυθμό και αν είναι δυνατό, να βρεθεί μπροστά στο σκορ και να γίνει το αφεντικό. Οι πράσινοι παίρνοντας προβάδισμα, βάσει του τι προηγήθηκε, δύσκολα χάνουν βαθμούς και δη σε ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ