aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Αυτό κι αν είναι πρόκληση

Oμόνοια: Αυτό κι αν είναι πρόκληση

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για την Ομόνοια να αγνοεί τη νίκη για μια σειρά αγώνων απέναντι σ’ έναν αντίπαλο. Κι όμως, δεν κέρδισε ποτέ την Πάφος FC στην έδρα της. Από τη σεζόν 2015-16 και ένθεν, που η παφιακή ομάδα φέρει την πιο πάνω ονομασία, η Ομόνοια δεν γεύθηκε ποτέ τη χαρά της νίκης στο «Στέλιος Κυριακίδης». Πρόκειται για αρνητική παράδοση που θέλει να τερματίσει αύριο, με την πρόκληση να είναι μεγαλύτερη από τη στιγμή που η Πάφος FC παραμένει αήττητη στην έδρα της κατά τη φετινή σεζόν. Προηγουμένως, σε πέντε αγώνες στο άντρο της παφιακής ομάδας, γνώρισε στους τέσσερις την ήττα, ενώ μόλις πέρσι απέσπασε ισοπαλία.

Τεράστια, λοιπόν, η πρόκληση για τον Μπεργκ και τους παίκτες του, σ’ έναν αγώνα που κρίνεται κομβικής σημασίας όσον αφορά στην προσπάθεια που καλείται να κάνει το «τριφύλλι» απ’ εδώ και στο εξής για να διεκδικήσει τον τίτλο πρωταθλήματος. Όσο νωρίς κι αν είναι, άλλο ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα περιορίσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες των πρασίνων. Γιατί δεν θα είναι μόνο το βαθμολογικό μειονέκτημα, αλλά και η κακή ψυχολογία που θα επέλθει στα «πράσινα» αποδυτήρια. Η μπάλα είναι στα πόδια των «τριφυλλοφόρων» για να αντιστρέψουν το σημερινό σκηνικό, αρχίζοντας από το αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ