aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Αυτό κάναμε και πέρσι», με αποδείξεις...

Ομόνοια: «Αυτό κάναμε και πέρσι», με αποδείξεις…

Στους 17 βαθμούς βρίσκεται η Ομόνοια από το βράδυ της Δευτέρας και μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην ΑΕΚ, με την ολοκλήρωση ένδεκα δικών της αγώνων. Μπορεί η διαφορά από την κορυφή να είναι στους 11 βαθμούς, ωστόσο με τα δύο παιχνίδι που έχουν στο… χέρι οι πράσινοι, υπάρχει η αισιοδοξία ότι η διαφορά αυτή μπορεί να «ψαλιδιστεί».

Αυτή την άποψη εξέφρασε και ο μοναδικός σκόρερ της λευκωσιάτικης ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, Φώτης Παπουλής, μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Αυτό κάναμε και πέρσι», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και η αλήθεια είναι ότι και την περσινή αγωνιστική περίοδο η Ομόνοια βρισκόταν σε πανομοιότυπη βαθμολογική κατάσταση.

Και πέρσι οι πράσινοι με την ολοκλήρωση των ένδεκα πρώτων αγώνων τους είχαν 17 βαθμούς, ακριβώς όσους και φέτος. Μοναδική διαφορά ήταν ότι πέρσι είχαν αυτή τη συγκομιδή με τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ φέτος μετράνε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η διαφορά τότε ήταν στους 7 βαθμούς από την κορυφή και τον Απόλλωνα, ενώ αμφότερες οι ομάδες είχαν από έναν αγώνα λιγότερο (μεταξύ τους). Η διαφορά φέτος ναι μεν είναι μεγαλύτερη αυτή τη στιγμή, ωστόσο στα δύο αυτά ματς που υπολείπονται οι πράσινοι κόντρα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, προσφέρουν αισιοδοξία.

Αυτό γιατί ένα ενδεχόμενο «2×2» θα τους φέρει στο -5 από την κορυφή, και ουσιαστικά σε καλύτερη θέση από πέρσι, που έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι μπορούν να ανατρέψουν τη βαθμολογική σε βάρος τους κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ