aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό εξιτάρει τον Λοΐζου και το θέλει πολύ

Ομόνοια: Αυτό εξιτάρει τον Λοΐζου και το θέλει πολύ

Είναι αλήθεια πως ο Λοΐζος Λοΐζου ήταν από τα πιο HOT ονόματα στη μετεγγραφική περίοδο αλλά και από τα ονόματα που είτε εντός είτε εκτός έδρας, όταν αγωνίζεται όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του. Η μετεγγραφή του σε μια ομαδα ενός καλύτερου πρωταθλήματος είναι δεδομένη αργά η γρήγορα.

Ο μικρός είναι αφοσιωμένος τόσο στις υποχρεώσεις της ομάδας του σε Κύπρο και Ευρώπη, αλλά και στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Αυτό άλλωστε είναι πασιφανές για τον Λοΐζου βλέποντας τον να παίζει και με την Εθνική ομάδα.

Ο Λοΐζου είναι διψασμένος για να κάνει μια γεμάτη χρονιά, μια χρονιά που θα τον βοηθήσει να κάνει τη διαφορά αλλά και παράλληλα να ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία. Η μετεγγραφή αλλά και η παρουσία του σε ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο δυνατό, αυτή την ώρα εξιτάρει τον ακραίο επιθετικό που είναι και η μεγάλη ελπιδα του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το κομμάτι, στην προσήλωση του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχει παίξει μεγάλο ρόλο η παρουσία του Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος κρατά προσγειωμένο τον ποδοσφαιριστή αφού δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως τον θεωρεί σαν τον… γιο του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ