aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως ευλογία!

Ομόνοια: Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και ως ευλογία!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Είναι ευλογία για μία ομάδα να πετυχαίνει στην πρόσληψη ατόμων που να έχουν ως ατού τους, την πολύ καλή αξιολόγηση των παικτών και το λεπτομερές σκάουτινγκ. Είναι ευλογία επίσης, οι μετεγγραφές που επιλέγουν όσοι απαρτίζουν την ομάδα προγραμματισμού, στη συντριπτική πλειοψηφία τους να είναι άκρως επιτυχημένες.

Τέτοιους άνθρωπους τους έχει ως γνωστόν η Ομόνοια στη διάθεσή της και δεν είναι άλλοι από τον τεχνικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου που απέδειξε και στο παρελθόν την αξιόλογη δουλειά του τόσο στην Ομόνοια ως προπονητής, όσο και οπουδήποτε αλλού κι αν εργάστηκε, από οποιοδήποτε πόστο. Το ίδιο ισχύει και για τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Σίμο Ταραπουλούζη.

Διαβάστε επίσης: Ίγκαλο: O Μπεργκ τον ανακάλυψε το 2007, ο Σόλσκιερ τον χαίρεται…

Από αποτυχημένες μετεγγραφές έπασχε η Ομόνοια κατά τα τελευταία χρόνια που προηγήθηκαν της διακοπείσας φετινής επιτυχημένης σεζόν. Ήταν βαριά άρρωστη από σωστή στελέχωση σχεδόν σε όλους τους τομείς. Ευλογία όμως, είναι και ο Χένινγκ Μπεργκ για την Ομόνοια, αφού ο Νορβηγός τεχνικός δεν κάνει απλώς εξαιρετική δουλειά στο κοουτσάρισμα, στη διαχείριση του ρόστερ και στην ποδοσφαιρική… διδασκαλία!

Ο 50χρονος τεχνικός ασφαλώς και έχει λόγω στις μετεγγραφικές επιλογές και ασφαλώς το χάρισμα να εγκρίνει εάν ένας παίκτης είναι κατάλληλος για την Ομόνοια ή όχι. Εξάλλου και σε ομάδες στις οποίες εργάστηκε στο παρελθόν, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που πέτυχαν επειδή τους εμπιστεύτηκε, αλλά ούτε και τα «πουλέν» του είναι λίγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ