aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αφού καταλάγιασε ο… κουρνιαχτός, πέρασε στην αντεπίθεση

Ομόνοια: Αφού καταλάγιασε ο… κουρνιαχτός, πέρασε στην αντεπίθεση

Η διοίκηση της Ομόνοιας άφησε σχεδόν τους πάντες να τοποθετηθούν για τη διαιτησία και αφού άρχισε να καταλαγιάζει ο… κουρνιαχτός, πέρασε στην αντεπίθεση! Λίγο πριν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 19:00, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις φωνές που προέκυψαν στο προχθεσινό παιχνίδι για την 3η αγωνιστική απέναντι στη Δόξα. Η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου υπογραμμίζει πως όχι μόνο οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές, αλλά διόρθωσαν και τα λάθη που έγιναν. Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες των πρασίνων της Λευκωσίας χαρακτηρίζουν μη φυσιολογικές τις αντιδράσεις που  καταγράφηκαν, σημειώνοντας ότι γίνονται για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα και να αδικηθεί η ομάδα τους στη συνέχεια.

«Οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές καθώς διόρθωσαν λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσαν και ειδικοί που τοποθετήθηκαν. Στη φάση που συζητείται περισσότερο, το κλέψιμο της μπάλας του ποδοσφαιριστή μας από τον τερματοφύλακα της Δόξας, το VAR δεν εντόπισε παράβαση ή πειστικό στοιχείο για να ανατραπεί η απόφαση του διαιτητή», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομόνοιας. Και συνεχίζει: «Οι απόλυτες συμπεριφορές που παρατηρούμε μετά τον αγώνα δεν είναι φυσιολογικές και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται. Γίνονται για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα. Όσοι συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να εξασκήσουν πιέσεις στη διαιτησία και στην ομοσπονδία για να ευνοηθούν οι ίδιοι και να αδικηθεί η Ομόνοια στη συνέχεια, είτε προσπαθούν να εξυπηρετήσουν δικές τους ατζέντες. Αναμφίβολα μένουν εκτεθειμένοι στη φίλαθλο κοινή γνώμη, στην Ομόνοια και τον κόσμο της».

Στο τελευταίο σκέλος, η διοίκηση των περσινών πρωταθλητών καλεί άπαντες να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, ασκώντας δίκαια και αμερόληπτα τα καθήκοντά τους. Όπως σημειώνει, παρακολουθούν όσα συμβαίνουν και θα παρεμβαίνουν εκεί που κρίνουν ότι χρειάζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ