aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άφιξη με… άρωμα «Casa de Papel» στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Ομόνοια: Άφιξη με… άρωμα «Casa de Papel» στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Την μεταγραφή του Ντιέγκο Φαλτσινέλι ολοκλήρωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Ο αντίπαλος της Ομόνοιας στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ενισχύεται με τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος μετά από πολυετή θητεία στα ιταλικά γήπεδα όπου έπαιξε μεταξύ άλλων στις Φιορεντίνα, Σασουόλο, Περούτζια και Μπολόνια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς ενεργοποίησε τη φιλική σχέση που διατηρεί με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και έφερε ως δανεικό από την Μπολόνια τον 29χρονο επιθετικό στο Βελιγράδι. Το γραφείο Τύπου του Ερυθρού Αστέρα με ένα βίντεο εμπνευσμένο από την ισπανική σειρά «La Casa de Papel» του Netflix που έκανε πάταγο παρουσίασε την απόκτηση του Φαλτσινέλι.

Ο Ιταλός μαζί με τη σύζυγό του αναχωρούν από την πρεσβεία της Ιταλίας στο Βελιγράδι και φτάνουν στο «Μαρακανά», έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Φαλτσινέλι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα της Τετάρτης με την Ομόνοια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Insieme #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) στις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ