aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αφήνει τον ΑΠΟΕΛ και πάει στο... αγκάθι

Ομόνοια: Αφήνει τον ΑΠΟΕΛ και πάει στο… αγκάθι

Του ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το γκολ του Τιάγκο και το ισοπαλο 1-1 είναι τα ευχάριστα που προκύπτουν για την Ομόνοια από την χθεσινή αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ, για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Το αποτέλεσμα δίνει ελαφρύ προβάδισμα στους πράσινους, αλλά όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της 10ης Μαρτίου.

Ο Χένιγκ Μπέργκ πριν από τον αγώνα είχε προγραμματίσει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος άλλωστε στη δημοσιογραφική διάσκεψη, πως θα χειριστεί την αναμέτρηση με βάση και το ότι έρχονται μαζεμένα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα οποία θα καθορίσουν την πορεία της Ομόνοιας στις εγχώριες διοργανώσεις.

Από σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το κύριο συστατικό για να καταφέρει η Ομόνοια να φύγει νικήτρια από το Μακάρειο είναι να παρουσιαστεί απόλυτα σοβαρή απέναντι σε μία ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος. Οι μαυροπράσινοι αποτελούν «αγκάθι» για το τριφύλλι στη φετινή σεζόν, αφού την κέρδισαν μία φορά και μία αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ