aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αφεντικό μόνο κατά διαστήματα, αδυναμίες που «έβγαζαν μάτι»

Ομόνοια: Αφεντικό μόνο κατά διαστήματα, αδυναμίες που «έβγαζαν μάτι»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση, στις δηλώσεις του στο «OFC TV», ο Γιάννης Αναστασίου είχε πει χαρακτηριστικά: «Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να είμαστε το αφεντικό να επιβληθούμε από το πρώτο λεπτό». Η Ομόνοια αυτό το πέτυχε μόνο κατά διαστήματα.

Το ξεκίνημα ήταν τέτοιο, διάστημα στο οποίο πήρε και προβάδισμα. Ωστόσο, όσο περνούσε ο χρόνος αυτό το στοιχείο υποχωρούσε, οπισθοχώρησε, έδωσε χώρο στην Ανόρθωση και το πλήρωσε στο τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη προσπάθησε να επιβληθεί και πάλι αλλά χωρίς να το πετύχει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Οι αριθμοί που αφήνουν ένα παράθυρο ελπίδας…

Αυτό σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό και με τις δυνάμεις και τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Η αργή ανάπτυξη και οι πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις χαρακτήρισαν το παιχνίδι της Ομόνοιας στο προχθεσινό ντέρμπι, με αποτέλεσμα να υστερήσει και δημιουργικά. Πέρα από μακρινά σουτ, δεν μπόρεσε να απειλήσει με άλλον τρόπο.

Πλέον στην Ομόνοια σκέφτονται το ντέρμπι με την ΑΕΛ, που θα γίνει το Σάββατο στο Τσίρειο (19:00). Ένα νέο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Ο Αναστασίου θα έχει ακόμη πιο έτοιμους τους Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή, που είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα, ενώ και ο Ζίβετς αναμένεται να επανέλθει μετά από καιρό στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ