aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: ΑΕΚ και μετά προσθαφαιρέσεις

Ομόνοια: ΑΕΚ και μετά προσθαφαιρέσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ιανουάριος βρίσκεται προ των πυλών. Βρισκόμαστε, πλέον, ένα δεκαήμερο μακριά από το τέλος του χρόνου και στην Ομόνοια σκέφτονται και την ενίσχυση. Την ίδια ώρα όμως, στο σύλλογο της Λευκωσίας θέλουν να περάσει και το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, που είναι το τελευταίο παιχνίδι για το 2019 και μετά θα… τρέξουν για τις προσθαφαιρέσεις παρόλο που η Ομάδα Προγραμματισμού έχει προχωρήσει σημαντικά το κεφάλαιο αυτό.

Η πορεία της ομάδας φανερώνει ότι έγιναν καλές επιλογές το καλοκαίρι και οι όποιες προσθαφαιρέσεις θα προκύψουν προσεχώς θα είναι περιορισμένες. Η πρόθεση είναι για απόκτηση αριστερού εξτρέμ με τον Έζρα να έχει «φωτογραφηθεί» ξεκάθαρα και από τον χρόνο συμμετοχής που δεν παίρνει καθόλου ότι θα αποχωρήσει, αλλά και για νεαρό τερματοφύλακα που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β. Εάν θα προκύψει και άλλη προσθήκη για τον Κατάλογο Α θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η υποχρεωτική αλλαγή και η «επικίνδυνη» εξάδα

Όσον αφορά στις δύο σίγουρες προσθήκες οι πράσινοι παρουσιάζονται έτοιμοι να τις ολοκληρώσουν εγκαίρως και οι ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ να είναι διαθέσιμοι από τις αρχές Ιανουαρίου. Με το «καλημέρα» στο νέο έτος, στις 4 Ιανουαρίου, η Ομόνοια θα δώσει και πάλι ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Οι μετεγγραφικοί στόχοι εντοπίστηκαν και για κάθε θέση που θα γίνει προσθήκη υπάρχουν πέρα του ενός υποψήφιου, απομένει να γίνουν οι επαφές και αναλόγως η προσπάθεια για συμφωνία με τους εκλεκτούς. Την ίδια ώρα μέσα στην επόμενη βδομάδα αναμένεται να προκύψει και συμφωνία τερματισμού της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Έζρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ