aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αδυναμίες που την πληγώνουν

Ομόνοια: Αδυναμίες που την πληγώνουν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πήρε ένα βαθμό στο τέλος η Ομόνοια απέναντι στη Δόξα (2-2) αλλά η απώλεια δύο βαθμών, κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά της για παρουσία της στην εξάδα με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Άλλη μια προβληματική παρουσία για τους πράσινους του Αναστασίου, που λες και δεν θέλουν να βρεθούν στην εξάδα.

Διαβάστε επίσης: Κολοβός: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην Ομόνοια, θα δείξει…»

Οι αδυναμίες πολλές και γνωστές, οι οποίες δικαιολογούν και την παρουσία της ομάδας στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Το «τριφύλλι» βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την ομάδα της Κατωκοπιάς (Παβλόφ 26’, Παπαφώτης 46’), που ήταν μια ανάσα από ένα σπουδαίο διπλό, ωστόσο, στο τέλος «μίλησαν» οι Μαυρίας (80’) και Κολοβός (90’+3) και έσωσαν έστω τον ένα βαθμό.

Η Ομόνοια για άλλη μια φορά αδυνατεί να φθάσει σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, δείγμα των αδυναμιών της που παρουσίασε από το ξεκίνημα της σεζόν. Καμιά δικαιολογία για τους πράσινους, που παρά τα αμυδρά σημάδια βελτίωσης που παρουσίασαν σε κάποια ματς, παραμένουν στα ρηχά και δεν είναι σε θέση να κάνουν την υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης: Στο 90’+3 η Ομόνοια δεν έχασε, αλλά βγήκε χαμένη (vds & pics)

Είναι ορατό το ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να παραμείνει εκτός 6άδας, αφού τα επόμενα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΛ κρίνονται δυσκολότερα και ακόμη πιο κρίσιμα. Ο Αναστασίου καλείται για άλλη μια εβδομάδα να βελτιώσει τον παράγοντα «σκοράρισμα». Οι πράσινοι φτάνουν στην… πηγή (αντίπαλη περιοχή) και δεν πίνει νερό (δεν σκοράρουν) και αυτό πληρώνει η ομάδα της πρωτεύουσας. Σαφώς και υπάρχουν οι αμυντικές αδυναμίες, για τις οποίες έκανε λόγο ο Ελλαδίτης κόουτς, ωστόσο χάνει ευκαιρίες που στο τέλος της ημέρας (σεζόν) θα χαρακτηρίζονται ως καθοριστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ