aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Aδυναμία, κακοδαιμονία και στα... κάρβουνα για Κατελάρη

Ομόνοια: Aδυναμία, κακοδαιμονία και στα… κάρβουνα για Κατελάρη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αυτό που συμβαίνει στην τρέχουσα σεζόν με το κέντρο της άμυνας της Ομόνοιας δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνει που οι επιλογές είναι περιορισμένες και με αδυναμίες, προκύπτουν και αγωνιστικά προβλήματα.

Παραχωρήθηκε ο Όρσουλιτς, ήλθε ο Άρνασον και μόλις στο δεύτερο παιχνίδι τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Νασιμέντο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ την περασμένη εβδομάδα τραυματίστηκε ο Βύντρα, που τελικά πρόλαβε το «αιώνιο» ντέρμπι.

Χθες προέκυψε νέο πρόβλημα. Ο Κατελάρης, που στα τελευταία δυο ματς από μέσος «βαπτίστηκε» στόπερ, αποχώρησε στο 54ο λεπτό με πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο νεαρός διεθνής άσος τραυματίστηκε σε σημείο που ταλαιπωρήθηκε ξανά, γεγονός που προκαλεί μεγαλύτερη ανησυχία. Δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και αποχώρησε από το ΓΣΠ με πατερίτσες.

Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, το αποτέλεσμα των οποίων θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς και θα εκτιμηθεί το διάστημα αποχής του. Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο πως θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να επανέλθει. Θα είναι πλήγμα η απουσία του, όσο διάστημα κι αν χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης αφού ο Ιωακείμ θα υποχρεωθεί και πάλι να αναζητήσει λύση ανάγκης αφού έδειξε να μην εμπιστεύεται τον Νασιμέντο. Επικρατέστερος είναι ο Φλορέσκου, που αντικατέστησε προχθές τον Κατελάρη.

Οι πράσινοι χθες το πρωί βρέθηκαν στο «Ηλίας Πούλλος» και έκαναν αποθεραπεία, για σήμερα η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό και η προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι οφ θα αρχίσει από αύριο. Θα επανέλθει ο Παναγιώτου που εξέτισε την ποινή του από την αποβολή στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ενώ θα απουσιάσει και πάλι ο Άρνασον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ