aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Αδικεί κανείς τον Αναστασίου για την ντρίμπλα;

Oμόνοια: Αδικεί κανείς τον Αναστασίου για την ντρίμπλα;

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Να κάνω μαγικά; Δεν γίνεται. Δεν αλλάζει η νοοτροπία από την μια μέρα στην άλλη. Θα φανεί στην πορεία αν θα προλάβουμε», απάντησε ορθά-κοφτά ο Γιάννης Αναστασίου σε ερώτημα που του έγινε μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο Ελλαδίτης δεν κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του. Δεν υπόσχεται… λαγούς και πετραχήλια στους φίλους της Ομόνοιας. Δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στις προπονήσεις, όμως σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι καλείται να διορθώσει αρκετά κακώς κείμενα που συνάντησε με την έλευση του στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: «Μετεγγραφή – έκπληξη από Ελλάδα για τον Αναστασίου στην Ομόνοια»

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί κανείς να αδικήσει τον 45χρονο προπονητή. Παρέλαβε μία ομάδα «κτισμένη» από άλλους, γυμνασμένη με λανθασμένες τακτικές (όπως στην Ομόνοια έχουν παραδεχθεί) και επιχειρεί μέσα από αρκετά προβλήματα τραυματισμών να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε το μέλλον του Μότα στην Ομόνοια ο Αναστασίου

Η Ομόνοια έχασε στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος 17 ολόκληρους βαθμούς από τους 30 που διεκδίκησε. Μόνο οι δύο εξ αυτών χάθηκαν με τον Αναστασίου στον πάγκο. Παρά τον τραγικό πρώτο γύρο είναι στο -6 από την τέταρτη θέση (η ΑΕΚ έχει δύο παιχνίδια λιγότερα) και στον -7 από την τρίτη, διαφορά που δεν είναι αδύνατο να καλυφθεί.

Ουδείς, όμως, μπορεί να υποσχεθεί ότι είναι εφικτό να γίνει. Και η αλήθεια είναι πως στην Ομόνοια πρέπει να γίνουν πολλά ώστε να καταφέρει να κερδίσει, μέσω πρωταθλήματος ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ