aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: 8 μετεγγραφές, 6 ενδεκαδάτους και αλλάζει τη ραχοκοκαλιά της

Ομόνοια: 8 μετεγγραφές, 6 ενδεκαδάτους και αλλάζει τη ραχοκοκαλιά της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι ενέργειες της Ομάδας Προγραμματισμού για την εξεύρεση ικανών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν συνεχίζονται. Είναι καθημερινές και περιλαμβάνουν εντοπισμό, αξιολόγηση και παρακολούθηση των υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων. Όπως είπε και ο Νεόφυτος Λάρκου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, τέσσερις ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν θετικά και γίνονται ενέργειες ώστε να τους ντύσουν στα πράσινα.

Ο αθλητικός διευθυντής και οι συνεργάτες του στην Ομάδα Προγραμματισμού προτίθενται να αλλάξουν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας. Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οκτώ μετεγγραφές, παρόλο που ο Λάρκου έκανε λόγω για «επτά και βλέπουμε». Στο τέλος της ημέρας οι προσθήκες θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις. Τερματοφύλακας, αριστερός μπακ, δύο κεντρικοί αμυντικοί, ανασταλτικός και επιτελικός μέσος, επιθετικός και εξτρέμ είναι οι οκτώ προσθήκες που «τρέχουν». Στην πορεία ίσως προκύψουν και άλλες 1-2 κινήσεις που θα προσδώσουν μεγαλύτερο βαθμό, ενδεχομένως να αφορούν σε νεαρό για τον Κατάλογο Β.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει το κεφάλαιο «τηλεοπτικό», αυξάνει αισθητά τα έσοδα της η Ομόνοια

Από τις οκτώ (σίγουρες) μετεγγραφές, τουλάχιστον οι έξι πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα είναι ενδεκαδάτοι. Στόχος της Ομάδας Προγραμματισμού είναι με τις επιλογές που θα γίνουν να ανέβει το επίπεδο της ομάδας. Επιβάλλεται να είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα, εμπειρία και όσο το δυνατό λιγότερο ρίσκο. Άλλωστε, δεν παίρνει την Ομόνοια να αποτύχει σε άλλη μια μετεγγραφική περίοδο και να έχει ανάλογη σεζόν με τη φετινή αλλά και τις προηγούμενες των τελευταίων χρόνων.

Οι εμφανίσεις και η αρνητική πορεία της ομάδας δεν αφήνουν περιθώρια για σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Πρόθεση είναι να μην ξηλωθεί εκ νέου η ομάδα και να γίνουν 15-16 μετεγγραφές όπως τις προηγούμενες σεζόν, αλλά αυτοί οι οκτώ – εννιά ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν να είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Μαζί με τους Μότα, Γκόμεθ, Κολοβό, Μαυρία, Ντέρμπισαϊρ, Χριστοφή, Κούσουλο, Κατελάρη, Παναγή, Τζιωνή και 2-3 άλλους να αποτελέσουν το ρόστερ στο οποίο θα στηριχθεί η Ομόνοια τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Αν φύγει η Ομόνοια, στο τραπέζι η πρόταση του ΑΠΟΕΛ που απορρίφθηκε

Η προσπάθεια της Ομάδας Προγραμματισμού είναι οι μετεγγραφές, τουλάχιστον οι πλείστες, να ολοκληρωθούν εγκαίρως. Οι ποδοσφαιριστές να συναντηθούν νωρίς μεταξύ τους, σε μια προσπάθεια να δέσουν ως σύνολο και να μπορέσει η Ομόνοια να παρουσιάσει εγκαίρως δυνατή ομάδα ικανή να διαγράψει πρωταγωνιστική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ