aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: 56,6% με τον Αναστασίου

Ομόνοια: 56,6% με τον Αναστασίου

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με το πρόσφατο (νικηφόρο) ματς της Ομόνοιας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ο Γιάννης Αναστασίου συμπλήρωσε 10 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του «τριφυλλιού». Ο απολογισμός της ομάδας σ’ αυτό το διάστημα ήταν: 5 νίκες (Ερμή, Δόξα, Αλκή, ΑΕΚ, Νέα Σαλαμίνα), 2 ισοπαλίες (Ανόρθωση, Παραλίμνι) και 3 ήττες (ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων). Από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησε, συγκέντρωσε τους 17 που ισούνται με το 56,6%.

Προηγουμένως, με τους Ολίβα και Γκόμεθ στον πάγκο της, η Ομόνοια σε επτά αγώνες μέτρησε 2 νίκες (Αλκή, Παραλίμνι) και 5 ήττες (ΑΕΚ, Απόλλων, Νέα Σαλαμίνα, Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ). Μόλις 28,57% το ποσοστό επιτυχίας. Ο Αναστασίου, λοιπόν, βάσει βαθμών που συγκέντρωσε η Ομόνοια, αναλογικά συγκέντρωσε το διπλάσιο ποσοστό επιτυχίας σε σχέση με το τι πέτυχαν οι προκάτοχοί του. Αυτό που θα επιδιώξει ο τεχνικός των πρασίνων είναι η ομάδα του να είναι πιο απαιτητική στα ντέρμπι. Μόλις έναν αγώνα κέρδισε, αυτόν με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ (1-0). Εφόσον ανεβάσει το ποσοστό επιτυχίας και σε αυτά τα ματς, τότε μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Κολοβός: «Φαίνεται τι συμβαίνει γύρω-γύρω, θέλουμε και τους 15 βαθμούς»

Βελτίωση, λοιπόν, αγωνιστικά και βαθμολογικά για την Ομόνοια με τον 45χρονο προπονητή. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, τονίζουν στο «τριφύλλι», αφού για να επιτευχθεί ο στόχος τους στη σεζόν, έχουν πολλά ακόμη να κάνουν. Η βαθμολογική συγκομιδή θα πρέπει όλο και να μεγαλώνει και το ποσοστό επιτυχίας να αυξάνεται. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει η ομάδα να αυξήσει το καλό διάστημά της μέσα σ’ ένα παιχνίδι, στο οποίο να έχει καθαρό μυαλό και υπομονή στην άμυνα και να είναι αποτελεσματική στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ