aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια 3, Φλόρα 19: Δεν διαφεύγει της προπονητικής ομάδας του τριφυλλιού

Ομόνοια 3, Φλόρα 19: Δεν διαφεύγει της προπονητικής ομάδας του τριφυλλιού

«Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια, η Φλόρα δεν είναι στο επίπεδο της Ντιναμό, όμως σίγουρα είναι καλή ομάδα. Είναι μεγάλα παιχνίδια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έχει συχνά την ευκαιρία η Oμόνοια να παίζει έτσι παιχνίδια. Πέρσι προχωρήσαμε, θέλουμε να το κάνουμε και φέτος», σχολίασε ο Μπεργκ για τα ματς με την εσθονική ομάδα.

Η Φλόρα είχε καλή παρουσία, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Λέγκια (0-1, 1-2). Είναι μάλιστα πιο έτοιμη από την Ομόνοια καθώς το πρωτάθλημα της Εσθονίας είναι σε εξέλιξη. Η ομάδα του 34χρονου προπονητή Γούργκεν Χεν που στο ρόστερ διαθέτει μόνο γηγενείς παίκτες είναι αήττητη σε 15 παιχνίδια πρωταθλήματος (12-3-0).
Αν προστεθούν και τα τέσσερα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με Χιμπέρνιανς (2-0, 3-0) και Λέγκια, φτάνουμε τα 19 επίσημα ματς. Πολύ πιο έτοιμη λοιπόν η ομάδα του Ταλίν σε σχέση με την αντίστοιχη της Λευκωσίας, που έδωσε μόνο τρία (δύο με Ντιναμό και ένα με Ανόρθωση στο Σούπερ Καπ).

Είναι στοιχείο που ασφαλώς χρήζει προσοχής και εννοείται πως δεν διαφεύγει της προπονητικής ομάδας του τριφυλλιού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ