aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμάδα και κόσμος μαζί, κάνουν θαύματα!

Ομάδα και κόσμος μαζί, κάνουν θαύματα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Είναι δύο από τα πιο βασικά συστατικά για την επιτυχία. Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Τσίρειο, η συνέχεια δόθηκε χθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και την Τετάρτη το ΓΣΠ θα ζήσει (και πάλι) στιγμές ευρωπαϊκές.

Οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένεται να πλησιάσουν τους 15.000 στο πιο σημαντικό -μέχρι το επόμενο- παιχνίδι της φετινής σεζόν. Ομάδα και κόσμος μαζί, κάνουν θαύματα!

Χθες έστησαν πάρτι σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, αφού πρώτα οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς… έδωσαν το σύνθημα.

Στο αστερισμό του υπέροχου Νούνο Ασίς που έθεσε τις βάσεις με γκολ-δείγμα της σπάνιας κλάσης τους και βασικούς πρωτεργάτες στη μεγάλη νίκη, τους Μαργκάσα, Ράμος και Σέρινταν που ήταν εξαιρετικοί, οι πράσινοι όχι μόνο έφυγαν νικητές από τη Λάρνακα, αλλά θριαμβευτές.

Και να φανταστεί κανείς πως εκτός ήταν δύο βασικοί ποδοσφαιριστές και άλλος ένας έμεινε στον πάγκο λόγω ίωσης. Η Ομόνοια απέδειξε χθες πως οι δυνατότητες της είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έδειξε στα πλείστα φετινά παιχνίδια της.

Έστω και αργά, όμως, βρίσκεται εντός των στόχων της και αν την Τετάρτη προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου η αποθέωση στο τέλος θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τα κέρδη από τέτοιες κινήσεις είναι πολύ περισσότερα από μία απλή νίκη.

Ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές αντλούν δύναμη ο ένας από τον άλλον, κάτι που τόσο έλειψε από το πράσινο οικοδόμημα. Και το σύνθημα στο φινάλε που πάει να γίνει «trend» δείχνει τον παλμό και το πάθος, από τους άμεσους πρωταγωνιστές, για να κλείσει η χρονιά με κούπα και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ