aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π. – Ομόνοια: Ανωτερότητα και ετοιμότητα έκαναν τη διαφορά (vids)

Ολυμπιακός Π. – Ομόνοια: Ανωτερότητα και ετοιμότητα έκαναν τη διαφορά (vids)

Η διαφορά επιπέδου και ετοιμότητας ήταν τα στοιχεία που έκριναν το φιλικό προετοιμασίας της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων (Ρέντη) το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρωταθλητής Ελλάδος επικράτησε 3-0 των πρασίνων με τέρματα των Μπα (39’), Βαλμπουενά (45’) και Ραντζέλοβιτς (54’).

Ο Χένινγκ Μπεργκ είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και σαφώς πιο έτοιμο σε σχέση με την Ομόνοια, καθώς ο Ολυμπιακός Πειραιώς ζήτησε τη διεξαγωγή φιλικού με το «τριφύλλι» για να κρατηθεί σε ετοιμότητα ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού αγώνα με τη Γουλβς στις 5 Αυγούστου για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Νορβηγός προπονητής της Ομόνοιας που χρησιμοποίησε συνολικά 17 ποδοσφαιριστές παρέταξε ενδεκάδα με εκπλήξεις, καθώς ο Μαυρίας αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, ενώ ο Κακουλλής προτιμήθηκε αντί του Ντάρμπισαϊάρ για την κορυφή της επιθεσης. Στην εστία ήταν ο Φαμπιάνο. Τετράδα στην άμυνα οι Χούμποτσαν (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λανγκ. Στη μεσαία γραμμή οι Γκόμες και Γκόμεθ, με τους Μαυρία, Τιάγκο και Μποτεάκ πίσω από τον προωθημένο Κακουλλή. Θυμίζουμε ότι δεν ταξίδεψε στην Αθήνα ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Με δύο τέρματα σε διάστημα εφτά λεπτών στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Πειραιώς προηγήθηκε 2-0 της Ομόνοιας σε φιλικό προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στο Ρέντη.

Οι πράσινοι του Χένινγκ Μπεργκ είχαν δοκάρι με τον Τζόρντι Γκόμεθ στο 12’. Ο Ολυμπιακός είχε την εδαφική υπεροχή και απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ την εστία του Φαμπιάνο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς άνοιξε το σκορ στο 39’ μετά από λάθος του Λούφντερ με σκόρερ τον Μπα, ενώ στο 45’ πέτυχε δεύτερο τέρμα με απευθείας κτύπημα φάουλ του Βαλμπουενά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Ραντζέλοβιτς στο 54’.

Η TAYTOTHTA TOY AΓΩΝΑ

Ολυμπιακός Πειραιώς (Πέδρο Μαρτίνς):  Σα (78′ Αλέν), Γκασπάρ (64′ Τοροσίδης), Μπα, Σισέ (64′ Παπαδόπουλος), Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (64′ Καφού), Γκιλιέρμε, Μασούρας (46′ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (64′ Λοβέρα).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν (64′ Λοΐζου), Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσγιακς (74′ Κίκο), Γκόμες (64′ Κούσουλος), Γκόμεθ (78′ Σάββα), Μποτεάκ (74′ Τζιωνής), Μαυρίας, Τιάγκο, Κακουλλής (74΄Ντάρμπισαϊαρ).

ΣΚΟΡΕΡ: 39′ Μπα, 45′ Βαλμπουενά, 54′ Ραντζέλοβιτς.

Το Live της ιστοσελίδας μας με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

– Έναρξη αγώνα.

3′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Φαμπιάνο να σώζει την εστία της Ομόνοιας σε τετ-α-τετ με τον Μασούρα.

6′ Απόκρουση του Φαμπιάνο σε σουτ του Μασούρα.

12′ Τεράστια ευκαιρία για την Ομόνοια να ανοίξει το σκορ με το σουτ του Γκόμεθ εκτός περιοχής και την μπάλα να κτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Σα.

18′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Καμαρά, η μπάλα ψηλά έξω.

20′ Ο Λέτσγιακς έκανε το σουτ, δεν ανησύχησε ο Σα.

31′ Κεφαλιά του Μασούρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Φαμπιάνο.

36′ Δυνατό σουτ του Καμαρά απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

39′ Λάθος του Λούφτνερ, ο Μπα βρέθηκε απέναντι από τον Φαμπιάνο που απέκρουσε σε πρώτο χρόνο όμως στην επαναφορά έγινε το 1-0.

45′ Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό Πειραιώς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

49′ Καλή ευκαιρία για την Ομόνοια. Ο Λέτσγιακς έκανε το γύρισμο για τον Τιάγκο το σουτ του οποίου έφυγε λίγο έξω.

54′ 3-0 για τον Ολυμπιακό Πειραιώς με κεφαλιά του Ραντζέλοβιτς.

62′ Εκτέλεση φάουλ από τον Γκόμεθ, λίγο έξω η μπάλα.

64′ Δύο αλλαγές για την Ομόνοια, έξω Χούμποτσαν και Βίτορ Γκόμες, στις θέσεις τους Λοϊζου και Κούσουλος.

74′ Τρεις αλλαγές για την Ομόνοια. Μέσα Τζιωνής, Ντάρμπισαϊαρ και Κίκο αντί των Κακουλλή, Μποτεάκ και Λέτσιακς.

78′ Μέσα ο Σάββα, έξω ο Γκόμεθ.

81′ Εκτέλεση φάουλ του Κίκο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

86′ Σουτ του Καμαρά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα ψηλά έξω.

90′ Σουτ του Τοροσίδη, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

Πλάνα από την αναμέτρηση όπως τα δημοσιεύει η Ομόνοια

Η είσοδος των παικτών της Ομόνοιας 

H προθέρμανση της Ομόνοιας 

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ