aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟλυμπιακός: Ο Σωτηρίου και οι άλλοι

Ολυμπιακός: Ο Σωτηρίου και οι άλλοι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου αγωνίσθηκε και στα τρία παιχνίδια της εθνικής ομάδας για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, δείχνοντας πανέτοιμος για να διεκδικήσει -μετά από τρία χρόνια- θέση στο ρόστερ μίας μεγάλης ομάδας. Το 2018, υπενθυμίζουμε, είχε μετακομίσει στην Ανόρθωση, ωστόσο δεν καθιερώθηκε.

«Τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό μου, αλλά δεν το σκέφτομαι τώρα. Έμειναν παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, θέλω να ολοκληρώσω αν γίνεται με το κύπελλο», δήλωσε ο διεθνής άσος. Παραμένει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και σε δύο περίπου μήνες, λοιπόν, θα σκεφτεί την επόμενη σεζόν.

Με τον ίδιο τρόπο, ασφαλώς, σκέφτονται και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι εντυπωσιάζουν με την απόδοσή τους. Το σύνολο των μαυροπράσινων έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και θα παλέψει ώστε να κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Ομάδα που αντιμετωπίζει την Τρίτη για το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ