aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEOλυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για την Ομόνοια, εκτός ο Πέπε

Oλυμπιακός: Η ευρωπαϊκή λίστα για την Ομόνοια, εκτός ο Πέπε

Στις 23 και 29 Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός παίζει τη… μισή σεζόν του, στα δύο ματς κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας για τα πλέι-οφ του Champions League. Λίγες μέρες πριν, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε και για τη λίστα που θα δηλώσει στην UEFA για τα δύο αυτά παιχνίδια με τους Κύπριους και η οποία αποτελείται από 26 «ερυθρόλευκους».

Οι τρεις που έμειναν εκτός είναι οι Πέπε, Μάξι Λοβέρα και Μπόμπι Αλέν. Ο Πορτογάλος είναι ακόμη ανέτοιμος μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Αργεντινός προτιμήθηκε να προφυλαχθεί μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονωϊό ενώ ο Γάλλος γκολκίπερ δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Αντιθέτως, στη λίστα θα είναι και οι τέσσερις άλλοι γκολκίπερ, Κρίστινσον, Τζολάκης και Καραργύρης, όπως και ο Ζοζέ Σα που πιθανώς να προλάβει τη ρεβάνς. Οι Τζολάκης, Καραργύρης και Σουρλής είναι οι τρεις νεαροί της λίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (21/9) ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι δύο αλλαγές στη λίστα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ