aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟλοκληρώθηκε η συνάντηση με Αναστασίου, τα δεδομένα στην Ομόνοια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση με Αναστασίου, τα δεδομένα στην Ομόνοια

Αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα τα δεδομένα στην Ομόνοια, καθώς εντείνονται οι διεργασίες για ανεύρεση νέου τεχνικού. Ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται ήδη στο νησί μας από τα ξημερώματα, και μαζί με τον Άνχελ Γκόμεθ πραγματοποιούν συναντήσεις με τους προπονητές που βρίσκονται στην μικρή λίστα.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Παπασταύρου-Γκόμεθ με Γιάννη Αναστασίου

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Κύπριος επενδυτής και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής συναντήθηκαν με τον Γιάννη Αναστασίου και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίες, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Ο Ελλαδίτης κόουτς αναμένεται πως θα επισκεφθεί το «Ηλίας Πούλλος» ώστε να δει τις εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, οι δύο άνδρες θα διευθετήσουν συναντήσεις και με τους άλλους υποψήφιους τεχνικούς, με το όνομα του Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν να παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του «τριφυλλιού». Τέλος, υπάρχουν άλλα δύο ονόματα που θα περάσουν από το μικροσκόπιο των Γκόμεθ και Παπασταύρου.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Προ των πυλών ο Ινγκεμπρίγκτσεν, πρόσληψη Κύπριου βοηθού

Το μόνο σίγουρο είναι πως τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά σχετικά με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Εξελίξεις αναμένονται πως θα προκύψουν μέσα στις επόμενες ώρες, με τους φίλους των πρασίνων να… κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αφού έχει χαθεί ήδη πολύτιμο έδαφος, ενώ το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι μόνο λίγες ώρες μακριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ