aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌλοι παρόντες, βγάζει ενδεκάδα

Όλοι παρόντες, βγάζει ενδεκάδα

Δυο προπονήσεις υπολείπονται για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι, μετά το χθεσινό ρεπό επανέρχονται σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Μετά από πολλές μέρες ο Ιωακείμ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού τελευταίος από τους διεθνείς, ο Καρλίτος, επέστρεψε χθες στην Κύπρο.

Σήμερα και αύριο, λοιπόν, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» καλείται να καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ την Κυριακή. Ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται μόνο ο Μαργκάσα.

Ο Άρνασον, από τη στιγμή που αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον αγώνα της Ισλανδίας απέναντι στο Κόσοβο την περασμένη Παρασκευή, συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να επανέλθει στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας.

Εφόσον επιλεγεί από τον Ιωακείμ, τότε ο Κατελάρης θα μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή καλύπτοντας τη θέση του Μαργκάσα. Υποψήφιος είναι και ο Τουρέ. Δεν αναμένονται άλλες αλλαγές, εκτός κι αν ο Ιωακείμ θελήσει να εκπλήξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ