aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟλίβα: «Θέλουμε την Ομόνοια των 20', μετά είχαμε νεύρα...»

Ολίβα: «Θέλουμε την Ομόνοια των 20′, μετά είχαμε νεύρα…»

Ικανοποιημένος για την Ομόνοια των πρώτων 20΄δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε ότι δεν του άρεσε ο εκνευρισμός που υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα του και χαρακτήρισε ευεργετική τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έχουμε δει ένα παιχνίδι με πολύ διαφορετικά κομμάτια. Εννοείται πως η Ομόνοια που περιμένει ο κόσμος πρέπει να είναι η Ομόνοια των πρώτων 20 λεπτών. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μου, γιατί πιστεύω πως το μόνο που δεν καταφέραμε ήταν να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να έχουμε ασφάλεια νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στην συνέχεια ο αντίπαλος ανέβηκε πιο ψηλά. Φάνηκε η ανάγκη και η θέληση των παικτών να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα για τους φιλάθλους που τους στηρίζουν. Η εταιρεία και ο κόσμος τον τελευταίο καιρό ήταν κοντά στην ομάδα και υπήρχε μεγάλη στήριξη για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε στιγμές που υπήρχαν νεύρα και χάσαμε την συγκέντρωση μας και είναι κάτι που θέλουμε να διορθώσουμε. Θέλω επίσης να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα που ήταν πολύ δυνατή και στάθηκε καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Για το γεγονός πως υπάρχει διακοπή και αν είναι θετική ή αρνητική: «Είναι θετικό γιατί φεύγουμε από μια νίκη και έχουμε τρεις εβδομάδες για να δουλέψουμε. Αν ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα ίσως να ήταν δύσκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ